#7 Sundhedsvisioner: – Forandringer sker ikke ved at skrive dem ned, siger Else Smith i podcasten

– Man forandrer ikke noget i sundhedsvæsenet ved at skrive det ned, siger Else Smith i podcasten denne uge

Else Smith har været vicedirektør på Amager-Hvidovre hospital siden 2016, men før da var hun ansat i staten i 25 år blandt andet som direktør for Sundhedsstyrelsen. I starten af sin karriere var Else Smith også ansat på Hvidovre Hospital.

Det har været lidt af en rejse for Else Smith at komme tilbage til hospitalsverden. Til trods for mange gode ideer og hensigter, som hun gennem tiden har formuleret som statsansat, var der ikke så meget, hun kunne se omsat til reelle forandringer. I denne episode får du et hudløst ærligt indblik i de indsigter og betragtninger, hun har gjort sig .
– Skulle jeg gøre noget om, så ville jeg have mere øje for, hvilken virkelighed og kultur den forandring, jeg ville gennemføre, ramte. Dernæst ville jeg prøve at vurdere, hvornår det var bedst at præsentere forslaget – timingen er vigtig. Og så mener jeg, at side et i et forslag skulle være konkrete anvisninger til, hvordan forandringen blev praktiseret i den kliniske hverdag, fortæller hun blandt andet i ugens episode.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.