Vælg din favorit

Vær med til at bestemme, hvilket interview jeg bringer i Sundhedsvisioner den 16. august. Stem!

Så er jeg så småt ved at varme op til at sende podcasten Sundhedsvisioner igen. Der ligger 8 knitrende nye episoder og venter på at nå din øregang. De første tre har jeg klar. De er med Ivar Petersen, som er far til en af de drenge, der på tragisk vis døde af meningitis på grund af en række fejl fra sundhedsvæsnets side. I dag hjælper han konstruktivt sundhedsvæsnet med at forbedre sig, ved at bidrage med sin viden og sine komeptencer. Den næste er Lise-Lotte Højgaard, der sidste år skrev bogen: Sådan får vi verdens bedste sundhedsvæsen. Hun har meningers mod og er en erfaren og skarp dame med en enorm ekspertice. Udgivelsen har givet hende et talerør, som hun bruger til at pege på løsninger – hun er en uforbederlig optimist og tror klippefast på, at det hele snart bliver bedre. Sidst men ikke mindst har jeg interviewet Allan Flyvbjerg, der er direktør for Steno diabetes Center i Region Hovedstaden, som har fået ikke mindre end 7 miiliarder kroner af Novo Nordisk Fonden, som han har tænkt sig at bruge på at vise vejen til bedre behandlinger og nye løsninger for diabetespatienter.

Klik på billedet og vælg din favorit

saesonstart_sundhedsvisioner_ivarpetersen_liselottehoejgaard_allanflyvbjerg
De første tre deltagere i Sudhedsvisioner fra 16. august er Allan Flyvbjerg, Lise-LotteHøjgaard og Ivar Petersen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.