⭐️ Bakterier har et sprog, som skal oversættes på google, de slås som bander og elsker som i Hamlet. Super dygtig taler ved #Tedxaarhus shiner ⭐️ #VidensdelingErGuld

Når jeg er sammen med en stor gruppe mennesker, som giver det bedste i sig for at gøre en forskel, så er jeg nærmest høj og synes, at livet er stort. Det skete, da jeg var til #Tedxaahus i lørdags. En af de helt store talere var Fatima AlZahr’a Alatrakchi, som har fundet frem til bakteriers sprog. Hun formidlede r…… ud af bukserne, med referencer til både Hamlet, bandekrige og Google. ⭐️ En dag vil jeg gerne stå der selv.

Hvorfor deler vi ikke mere viden?

Der går så mange erfaringer tabt i det danske social- og sundhedsvæsen, fordi der ikke er overskud og prioritering af deling af viden. Det betyder, at mange ressourcer bruges uhentsigtsmæssigt. Et projekt, der støttes af satspuljemidler, laver et projekt, som til forveksling ligner et andet projekt i landet, simpelthen fordi, de ikke ved, der findes erfaringer inden for deres område. På den måde bruges vores samlede ressourcer ikke klogt. Det er frustrerende, og noget som jeg er optaget af. Det er noget af det, som min podcast Sundhedsvisioner blandt andet skal gøre noget ved. Podcasten er min gave til social-og sundhedsvæsnet.

TedTalks er en utrolig gave, som du kan lade dig inspirere af, lære fra og begejstres ved. Du kan finde talks inden for mange områder, der er nærmest en uendelig kilde af visdom at hente.

🎧 Find podcasten Sundhedsvisioner 

🗣 Find TedTalks

Line Gade til Tedxaarhus
Til afterparty ved #TedXaarhus

IMG_8814IMG_8811IMG_8818

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.