Recent Projects

Blog og nyt

Seneste indlæg

 • Tak for velforberedt og professionel medietræning med nærvær og humor.

  Mette Ebdrup, kommunikationschef, Lægeforeningen
 • Kære Line

  Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant 😊

  Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR
 • Kære Line
  Mange tak for din store indsats vedrørende vores paneldebat “Læger i medierne” (ved den årlige konference for landets børnelæger juni 2018).
  Helt fra starten af planlægningen af vores konference tog du styringen og ansvaret, du fik alle idéerne, og du førte dem professionelt ud i livet.
  Arrangementet blev en stor succes takket være dig! Vi har udelukkende fået (meget) positive tilbagemeldinger. Tak!
  Grith Lærkholm, formand for Yngre Pædiatere, reservelæge Hvidovre Hospital
 • Når jeg taler med Line Gade, bliver jeg inspireret og motiveret. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

  Anne Frølich, overlæge, forskningsleder, ekstern lektor i multisygdom, innovation og telemedicin, Ph.d.
 • Line Gade er en dygtig og inspirerende samarbejdspartner. Hun forstår konteksten i sundhedsvæsenet og leverer professionel kommunikation med øje for både afsender og modtager. Samtidig byder hun ind med gode ideer og sparring.

  👉🏻 REHPA

  Anette Fly Haastrup Kommunikationskonsulent, REPHA
 • Jeg har fået en mega effekt ved at hyre Sundhedskommunikation. Jeg har både fået meget ud af det i forhold til mine interessenter, fået politisk bevågenhed og fået ekstra ’bottom up’ effekt fra borgerne.

  Sundhedskommunikation har lært mig, at det fælles fodslag mellem interessenterne er vigtigt, og jeg har set, hvordan man skaber det.

  Omtalen har desuden gjort, at jeg blev opfordret til at fortælle sundhedsministeren og statsministeren om mine erfaringer og dele mine betragtninger for, hvad der skal ændres politisk/juridisk, for at et projekt som mit kan fungere optimalt.

  👉🏻 SHS teamet

  Anne-Marie Bergstrøm Mølbæk, daglig leder af SHS-teamet
 • Man kan sige ting på mange måder, men som afsender på en undervisningsvideo til en højt specialiseret faggruppe, har det været helt afgørende, at få sagt tingene på den rigtige måde. Sundhedskommunikation har taget ansvar for opgaven fra dag ét, og skal jeg sætte tre ord på Line Gades arbejde som manuskriptforfatter, så er det faglighed, grundighed og samarbejde.

  Sundhedskommunikation har været ansvarlig for at udfærdige et manuskript til en faglig animeret undervisningsvideo, hvor afsender er læge og modtager er læge.

  Jakob Helt-Hansen Ledelseskonsulent Cand.scient., ph.d. Bornholms Hospital Diagnostisk Enhed & Udviklingshospital
 • Har lige hørt podcasten Sundhedsvisioner med Niels Würgler. Super god 🙂 Spændende arbejde, som du har gang i.

  Jeppe Ottosen, adm. dir. at U Shape ApS
 • Podcasten Sundhedsvisioner er dygtigt lavet. Rigtig godt kommunikationshåndværk. Og interessant.

  Christian Gabriel, business Consultant & Speech Analytics specialist, Axcess Nordic