Foredrag og moderator


Få foredrag eller book Line Gade som moderator. Line Gade har indsigt og kant. Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om hende.

Med indsigt og kant

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator der kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den social- og sundhedspolitiske agenda.

Line er podcastvært, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt systemisk coach og har i mere end 10 år arbejdet med kommunikation, forandrings og forbedringsarbejde i det offentlige. Line har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant 

Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR

Foredrag

Har du en konkret udfordring, du gerne vil have belyst? Så kontakt os for en samtale. Du er altid velkommen.

Line holder primært foredrag om mødet mellem mennesker – hvordan det kan gøres mere empatisk og effektivt, og hvad det betyder for dem, der mødes. Hvis vores social- og sundhedsvæsen skal være af høj kvalitet, skal møderne mellem patient/borger/behandler være bedre, så patienterne ikke føler sig som “Diagnoser på ben”.

Evnen til at være nysgerrig, empatisk og anerkendende vil være højtskattede kompetencer i fremtidens social- og sundhedsvæsen. 

Line Gade

Den øgede anerkendelsen af, at brugerne i social- og sundhedsvæsnet kan bidrage til at hæve kvaliteten af behandlingen, vil kræve nye kompetencer hos sundhedsansatte. Og brugerne kan få en mere aktiv rolle, hvis de selv ønsker det.

Mange tak for din store indsats vedrørende vores paneldebat “Læger i medierne”, ved den årlige konference for landets børnelæger.

Helt fra starten af planlægningen af vores konference tog du styringen og ansvaret, du fik alle idéerne, og du førte dem professionelt ud i livet.

Arrangementet blev en stor succes takket være dig! Vi har udelukkende fået meget positive tilbagemeldinger. Tak!

Grith Lærkholm, formand for Yngre Pædiatere, reservelæge Hvidovre Hospital