Bliv mere synlig


 Få VIP Spin, som er 1:1 kommunikations-sparring for topledelser, der ønsker at blive skarpe på deres budskaber og profil – med vært Line Gade

 Få hjælp til at få din indsats frem i lyset. 

 Bliv medietrænet eller få undervisning i medier og kommunikation

Der er meget guld, som aldrig bliver kommunikeret videre. Lad os få det frem i lyset. Sundhedskommunikation har bragt vigtige emner helt til tops på den politiske dagsorden.

Der er meget guld, som aldrig bliver kommunikeret. Lad os få det frem i lyset.

👥 Få VIP Spin, som er 1:1 kommunikations-sparring for dig, der er topleder, politiker, formand eller på anden måde skal sige din mening og ønsker at blive skarp på dine budskaber og profil – med Line Gade.

🗣 Få hjælp til at få din indsats i medierne.

🎬 Bliv medietrænet eller få undervisning i medier og kommunikation.

🎧 Få din egen Podcastserie

Sundhedskommunikation har bragt vigtige emner helt til tops på den politiske dagsorden. 👉🏻Læs om en succesfuld presseindsats

Anne Frølich, overlæge, forskningsleder, ekstern lektor i multisygdom, innovation og telemedicin, Ph.d. har fået hjælp til at udgive, redigere, og samle ‘Hvidbog om Multisygdom, til at få den lanceret i medierne og til at få tilrettelagt en event i den anledning. Anne Frølich har også modtaget løbende sparring:

Når jeg taler med Line, bliver jeg inspireret og glad. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

Skal vi hjælpe dig med at blive maks synlig?
Ring +45 2628 7065. Mail: info@sundhedskommunikation.com