Bliv mere synlig


 Der er meget guld, som aldrig bliver kommunikeret. Lad os få det frem i lyset. Hos Sundhedskommunikation kan du få hjælp til klassisk PR og  branding. Du kan få hjælp til at formidle dit faglige stof eller til selv at blive en dygtig formidler. Vi hjælper også din virksomhed og/eller dit team til at blive dygtige kommunikatører. Sundhedskommunikation er vigtigt.

Der er meget guld, som aldrig bliver kommunikeret. Lad os få det frem i lyset. Hos Sundhedskommunikation kan du få hjælp til klassisk PR og  branding. Du kan få hjælp til at få formidlet dit faglige stof eller til selv at blive en dygtig formidler. Vi hjælper også din virksomhed og/eller dit team til at blive dygtige kommunikatører. 

👉🏻Case: En succesfuld presseindsats

👉🏻Se, hvad andre kunder synes om Sundhedskommunikation

Når jeg taler med Line, bliver jeg inspireret og glad. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

Anne Frølich, overlæge, forskningsleder, ekstern lektor i multisygdom, innovation og telemedicin, Ph.d.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.