Støt udgivelsen af Sundhedsvisioner

Line Gade, der er grundlægger af Sundhedskommunikation, er også grundlægger og vært på Podcasten Sundhedsvisioner. Serien består af interviews med fascinerende mennesker, der fortæller om til tider dyrekøbte erfaringer fra social og sundhedsvæsenet. Erfaringer, som kan inspirere og motivere andre til arbejdet med at udvikle og forbedre væsenerne. Det dejlige ved en podcast er, at alle kan lytte, når det passer dem. I haven, i bilen, i toget, når de laver mad. Sundhedskommunikation finansierer selv podcasten.

En helt unik podcast

Sundhedsvisioner er den eneste podcast af sin slags. Dens fornemmeste opgave er at dele erfaringer og eksempler, som kan inspirere, motivere og bringe håb til mennesker, der interesserer sig for at udvikle social- og sundhedsvæsenet. Podcast er en ny mediekanal, som endnu ikke har en egentlig forretningsmodel, da den distribueres gratis.

Vil du støtte økonomisk?

#SupportSundhedsvisioner

Hvis du ønsker at støtte kærligt op om initiativet Sundhedsvisioner, kan du blive nævnt som supporter i podcasten og på de sociale medier, der er tilknyttet udgivelsen. Prisen for en mention er 2500 kr. + moms. Hvis du ønsker tre gange mention er prisen 6000 kr + moms.

Lytterne er virkelig glade for podcasten – se alle anmeldelserne

Støt på 10er eller direkte på 26287065

Du kan donere midler via tjenesten 10er.dk, hvor du kan vælge at støtte podcasten med 10 kr. eller mere per udgivelse. Du kan også støtte direkte via Mobilepay til 26287065.

Hvis du har andre forslag til finansiering så ring +45 2628 7065 eller skriv til line@sundhedskommunikation.com