VIP Spin


Har du brug for at få sat retning og fokus på det, som er dine mærkesager? Så er VIP Spin noget for dig. Du får hjælp og inspiration af Line Gade til at finde de budskaber og mærkesager, som er de rigtige for dig og hjælp til at formidle dem. Line Gade har meget stor indsigt i den sundhedspolitiske dagsorden. Både fordi hun interesserer sig for den og fordi hun udgiver podcasten Sundhedsvisioner – en guldgrube af gode eksempler og historier fra social- og sundhedsvæsenet.

For ledere, politikere, direktører og formænd, som gerne vil ud over rampen, ikke har brug for en fuldtids spindoktor, men savner individuel rådgivning, inspiration og sparring.

Har du brug for at få sat retning og fokus på det, som er dine mærkesager? Måske savner du inspiration, medietræning og hjælp til indsigt i fx sociale og nye medier? Så er VIP Spin noget for dig.

Du får hjælp og inspiration af Line Gade til at finde de budskaber og mærkesager, som er de rigtige for dig og hjælp til at formidle dem. Line Gade har meget stor indsigt i den sundhedspolitiske dagsorden. Både fordi hun interesserer sig for den, og fordi hun udgiver podcasten Sundhedsvisioner – en guldgrube af gode eksempler og historier fra social- og sundhedsvæsenet. Line er også uddannet systemisk coach.

Måske er du i en organisation, som allerede har en velfungerende kommunikationsstrategi og dygtige kommunikationsfolk ansat. Men det kan være rart at få noget individuel sparring og rådgivning til, hvordan du bedst kommer ud over rampen.

🎬 Du kan også få skræddersyet medietræning

Når jeg taler med Line Gade, bliver jeg inspireret og motiveret. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

Anne Frølich, overlæge, forskningsleder, ekstern lektor i multisygdom, innovation og telemedicin, Ph.d.