Foredrag og moderator


Få foredrag eller book Line Gade som moderator. Line Gade har indsigt og kant. Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om hende.

Foredrag ved Line Gade

Lyt til diagnoserne på ben 

Hvad forventer mennesker, der er patienter, når de skal møde dig? Hvordan oplever de mødet? Og hvordan har de forberedt sig på at møde dig?

Det kan skabe usikkerhed og upræcis kommunikation mellem de ansatte i sundhedsvæsnet og patienterne, hvis patienterne ikke føler sig set, mødt eller favnet. Det kan tilgengæld betyde bedre behandling og tilfredse patienter, hvis det modsatte er tilfældet.

I foredraget kommer du tæt på ‘diagnoser på ben’. Med udgangspunkt i konkrete mennesker får du indblik i mennesket bag diagnosen.

Du hører, hvad de forventer, og hvordan de føler sig mødt af sundhedsvæsnet. Du får også indblik i, hvordan de forbereder sig, inden de møder dig, og hvorfor du skal være opmærksom på det personlige internet, hvor søgealgoritmer påvirker den viden, de kommer med. Og så ser vi langt og sætter spot på fremtidens sundhedsvæsen, hvor vi ser nærmere på hvilke kompetencer, der bliver vigtige at besidde fremover.

Foredrag ved Line Gade
Line Gade holder foredrag om fremtidens sundhedsvæsen.

Fremtidens sundhedsvæsen

Evnen til at være nysgerrig, empatisk og anerkendende vil være højtskattede kompetencer i fremtidens sundhedsvæsen. 

Er du klar til patienter, der diagnosticerer sig selv med den samme app som dig selv?

I fremtiden vil patienter i høj grad kunne hjælpe dig i dit arbejde, hvis du ellers er klar til at tage godt imod. Anerkendelsen af, at patienter kan bidrage til den kliniske behandling, vil kræve nye kompetencer hos sundhedsansatte. Kvaliteten af det kliniske arbejde kan blive højere – hvis den sundhedsansatte forstår at bruge patientens input klogt.

Lægens kliniske ekspert-indsigt vil stadig være altafgørende, men måske ser patienten en diagnose, som lægen ikke havde i sigte, netop fordi patienten er ‘ekspert’ i sig selv. Der kan være nuancer, som patienten kan genkende, og som lægen ikke har øje for. Patienten ser nemlig hele sig selv – mens en subspecialiseret læge vil have en tendens til at se en diagnose på ben.

Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant 

Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR

Moderator Line Gade

Med indsigt og kant

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator der kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den social- og sundhedspolitiske agenda.

Line er podcastvært, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt systemisk coach og har i mere end 10 år arbejdet med kommunikation, forandrings og forbedringsarbejde i det offentlige. Line har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Se mere om Line Gade

Ring +45 2628 7065 eller skriv til line@sundhedskommunikation.com

Mange tak for din store indsats vedrørende vores paneldebat “Læger i medierne”, ved den årlige konference for landets børnelæger.

Helt fra starten af planlægningen af vores konference tog du styringen og ansvaret, du fik alle idéerne, og du førte dem professionelt ud i livet.

Arrangementet blev en stor succes takket være dig! Vi har udelukkende fået meget positive tilbagemeldinger. Tak!

Grith Lærkholm, formand for Yngre Pædiatere, reservelæge Hvidovre Hospital