Moderator og foredragsholder


Få foredrag eller book Line Gade som moderator. Line Gade har indsigt og kant. Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om hende.

Vært/moderator/ordstyrer Line Gade

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator, der kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den social- og sundhedspolitiske agenda.

Line er podcastvært, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt systemisk coach og har i mere end 10 år arbejdet med kommunikation, forandrings og forbedringsarbejde i det offentlige. Line har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

 

Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant 😄

Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR

Foredragsholder Line Gade

1. Autisten, som drog til Hollywood

Et foredrag til dig, som er interesseret i at høre, hvor ydmyg en mor kan være, og hvor meget en mor skal og kan bære, når barnet et udfordret. Hør, hvordan Line Gade fik ændret loven, og hvordan hun lærte, at hun skulle bruge sin sunde fornuft og mavefornemmelse i samarbejdet med ‘systemet’, for at curle sin søn ind i fremdrift og udvikling. I dag er han voksen og godt i gang med en uddannelse, men dér må Line Gade bare konstatere, at dét ikke systemets fortjeneste. Det er dog ikke en bitter fortælling – men i stedet en kraftfuld fortælling, som skal inspirere, motivere og give indsigt.

2. Mødet mellem ‘diagnoser på ben’ og ‘systemet’

Et foredrag, som sætter lys på oplevelser, kommunikation og service i social- og sundhedsvæsenet. Hvordan oplever borgere/patienter mødet med systemet? Og hvordan oplever de, som arbejder i systemet, mødet? Line Gade har spurgt en række patienter, borgere, pårørende og ansatte i væsnerne, hvordan de oplever mødet. Hvad de mener fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Line Gade er selv en erfaren patient. Hun har blandt andet selv haft kræft i 2007 og har oplevet systemet som stærk og indsigtsfuld patient. Det gjorde hendes forløb langt mere smidigt end det ellers ville have været – men facetterne er mange og erfaringerne ligeså.

Tak for dig Line. Din oprigtighed, ærlighed og det håb du gav videre i går baseret på dine store erfaringer og ærlige beretninger. Din bevægende, stærke og kraftfulde fortælling var betydningsfuld for hele salen, både for forældre og ansatte.  

Vi fik alle noget at tænke over, og vi gik derfra med håb og power til at handle anderledes. Jeg håber, at mange vil lytte til dine erfaringer, så vi sammen  kan skabe mere forståelse, mod, håb og tro på, at alle kan, lige det de vil her i livet.

Anne Søgaard, foredragsholder, relationssekspert, vejleder, rådgiver og debattør.