Om Sundhedsvisioner


Sundhedskommunikation udgiver Podcasten Sundhedsvisioner, hvor du møder seje, fremtidsorienterede, konstruktive og begejstrede mennesker, som går forrest på vejen til fremtidens sundheds- og socialvæsen. Abonner og lyt via ikonerne til højre for denne tekst.

 Skal vi lave en podcast serie til dig?

Hør om nye måder at arbejde og organisere sig på, ny medicin, life science, teknologi og brug af data. Alle medvirkende ønsker brændende at bidrage med deres til tider dyrekøbte erfaringer og at gøre en forskel. Lyt med og få nye indsigter og værdifuld viden. Line Gade er vært.

Om podcasten Sundhedsvisioner

Sundhedskommunikation udgiver Podcasten Sundhedsvisioner, hvor du møder seje, fremtidsorienterede, konstruktive og begejstrede mennesker, som går forrest på vejen til fremtidens social– og sundhedsvæsen. Abonnér og lyt via ikonerne, som du finder forneden.

👉🏻 Skal vi lave en podcast serie til dig?

Hør om nye måder at arbejde og organisere sig på, fremtiden, ulighed i sundhed, patientinddragelse, ny medicin, life science, teknologi og brug af data. Alle medvirkende ønsker brændende at bidrage med deres til tider dyrekøbte erfaringer og at gøre en forskel. Lyt med og få nye indsigter og værdifuld viden. Line Gade er vært.

Podcast serien havde premiere den 15. april 2018.

👉🏻 Se mere om Line Gade