Om vært Line Gade


Book Line
Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator, med en kæmpe viden om det offentlige social- og sundhedsvæsen. En viden, som hun gerne deler med verdenen. For netop vidensdeling – eller mangel på samme – i social- og sundhedsvæsenet, er en af Lines to kæpheste, hvor kommunikation er den anden. Line kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den politiske agenda for social- og sundhedsvæsenet. Line er uddannet journalist, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt team-coach og har i mere end 10 år arbejdet med forandrings og forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet og har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Book vært Line Gade

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade.

Line er en særdeles vitaminrig vært, moderator, konferencier og foredragsholder, med en kæmpe viden om social- og sundhedsvæsenet. Hun har fingeren på den social- og sundhedspolitiske puls og et gedigent netværk, som blandt andet podcasten Sundhedsvisioner afspejler.

Line er journalist, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt team-coach og har i mere end 10 år arbejdet med kommunikation, forandrings og forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet og har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Se testimonials her 

Kontakt Line Gade direkte

Ring +45 2628 7065 eller skriv til line@sundhedskommunikation.com