Om vært Line Gade


Book Line
Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator, med en kæmpe viden om det offentlige social- og sundhedsvæsen. En viden, som hun gerne deler med verdenen. For netop vidensdeling – eller mangel på samme – i social- og sundhedsvæsenet, er en af Lines to kæpheste, hvor kommunikation er den anden. Line kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den politiske agenda for social- og sundhedsvæsenet. Line er uddannet journalist, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt team-coach og har i mere end 10 år arbejdet med forandrings og forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet og har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Book Line

👉🏻 Se anmeldelser fra kunder og lyttere af podcasten Sundhedsvisioner.

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Line er en særdeles vitaminrig moderator og foredragsholder, med en kæmpe viden om det offentlige social- og sundhedsvæsen. En viden som hun gerne deler med verdenen. For netop vidensdeling – eller mangel på samme – i social- og sundhedsvæsenet, er en af Lines to kæpheste, hvor kommunikation er den anden. Line kommer med sit engagement og en finger på pulsen, når det gælder den politiske agenda for social- og sundhedsvæsenet. Line er journalist, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt team-coach og har i mere end 10 år arbejdet med kommunikation, forandrings og forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet og har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

 

Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant. 😊

Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR, der var paneldeltager ved event, som Line modererede.

Bonusinfo om Line Gade

  • Line Gade har tidligere heddet Line Sprehn.
  • Line er en nørd, og er derfor Nerdy speaker – se mere her
  • Line har påvirket den danske lovgivning. Hun har fået ændret betingelserne for unge psykisk sårbare. Før ændringen kunne de unge, der gik på en STU, ikke få kontanthjælp (nu uddannelsesydelse) før de havde brugt en opsparing, som eksempelvis en børneopsparing. Nu er de unge ikke længere formueafhængige, når de modtager offentlige ydelser i den situation og dermed sidestillet med unge, der modtager SU.
  • Line bor og arbejder fra verdens navle – Nærum, hvor hun bor med sit livs kærlighed og hunden Abby.
  • Line har en udeboende søn, der har Asperger og ADHD, som hun har kæmpet mange kampe for, og som i dag er godt på vej i uddannelsessystemet.
  • Line har selv været alvorligt syg for mere en 10 år siden med brystcancer.

Du finder Line på både TwitterFacebook og LinkedIn, hvor hun siger sin mening og deler sin store viden. Hun blogger her på siden og du kan også lytte til Lines lyd i podcasten Sundhedsvisioner, hvor hun er vært. I podcasten bringes interview med mennesker, der er konstruktive, har noget på hjerte, og hvis indsatser gør en særlig forskel for patienterne i  social- og sundhedsvæsenet.

Har du brug for hjælp, en moderator eller et foredrag? Kontakt Line direkte på +45 2628 7065 eller line@sundhedskommunikation.com