Kirsten Andersen, CTN, Center for Tandregulering Nordvestjylland

Teambuilding og Kommunikation

2 fantastiske temadage for hele personalet

Line førte os med kompetent, indlevende og velforberedt hånd gennem temadagene, hvor vi trænede kommunikation i teamet.
Forberedelsen til dagene var grundig med løbende kommunikation mellem Line og CTN (leder + MED-udvalg). Det gjorde emnerne og temaerne nærværende og praksisnære.
Jeg har aldrig som leder oplevet så stor fælles tilfredshed efter personalekurser, hvor alle faggrupper
deltager.

Tiden fløj afsted, og der var ”value for money” på alle niveauer:

Oplevelsen var god og blev efterfølgende beskrevet som ”noget af det bedste vi har lavet sammen”,

Læringen var fælles og individuel med både nyt og genopfriskning af kendt viden om kommunikation.

Anvendelsen var praksisnær og vedkommende – til at tage i brug fra dag 1.

Stor tak til Line fra os alle.

Morten Sodemann, professor, læge og forfatter. Indvandrermedicinsk Klinik, OUH

Med podcasten Sundhedsvisioner udfylder du en stor blind plet i sundhedsdebatten med samtaler om ulighed, værdier, holdninger, fremtidsvisioner og patientoplevelser – højt hævet over kræftpakker, overenskomster og EPJ klik. Tak fordi du flytter perspektivet væk fra penge og tid hen mod lyst, motivation og en humanistisk tilgang til et komplekst fag. Regionerne skal tilbage til truget og tale om lighed i sundhed – det kan du være med til at tvinge dem til.

Anne Frølich, Centerleder og Ph.d. Videnscenter for Multisygdom og Kronisk Sygdom.

Når jeg taler med Line Gade, bliver jeg inspireret og motiveret. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

Betina Stage, HR chef

Tusind tak for din fantastiske virtuelle skærmtræning. Jeg ville ønske, at jeg for længe siden havde kendt til dine enkle tips og tricks, der gør en verden til forskel, når man afholder i virtuelle møder, undervisning, optager video-blogs etc.

Anne-Marie Bergstrøm Mølbæk, daglig leder af SHS-teamet

Jeg har fået en mega effekt ved at hyre Sundhedskommunikation. Jeg har både fået meget ud af det i forhold til mine interessenter, fået politisk bevågenhed og fået ekstra ’bottom up’ effekt fra borgerne.

Sundhedskommunikation har lært mig, at det fælles fodslag mellem interessenterne er vigtigt, og jeg har set, hvordan man skaber det.

Omtalen har desuden gjort, at jeg blev opfordret til at fortælle sundhedsministeren og statsministeren om mine erfaringer og dele mine betragtninger for, hvad der skal ændres politisk/juridisk, for at et projekt som mit kan fungere optimalt.

Jakob Helt-Hansen, Ledelseskonsulent Cand.scient., ph.d. Bornholms Hospital Diagnostisk Enhed & Udviklingshospital

Man kan sige ting på mange måder, men som afsender på en undervisningsvideo til en højt specialiseret faggruppe, har det været helt afgørende, at få sagt tingene på den rigtige måde. Sundhedskommunikation har taget ansvar for opgaven fra dag ét, og skal jeg sætte tre ord på Line Gades arbejde som manuskriptforfatter, så er det faglighed, grundighed og samarbejde.