Testimonials

Sundhedskommunikation har det der særlige øje for sundhedsvæsenet. Derfor giver det god mening at bruge Sundhedskommunikation til at facilitere processer.

Nicolai Kjems, Centerchef for Sundhed og Ældre i Hvidovre Kommune

Line Gade er livlig og inspirerende. Hun er god til at omsætte sin store viden om sundhedsvæsenet til kreative kampagner og events med stor gennemslagskraft.

 

Charlotte Frendved, Projektleder hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Line Gade er en troværdig, erfaren og professionel rådgiver, der løser svære opgaver med, hvad der ser ud til at være ulidelig lethed, baseret på hendes store erfaring. Hun er fantastisk til at netværke og danne relationer og god til at idéudvikle. Ideer og anbefalinger er altid brugbare og værdifulde.

Mette Hvid Lauesen, kommunikationsrådgiver, coach og projektleder

Med podcasten Sundhedsvisioner udfylder du en stor blind plet i sundhedsdebatten med samtaler om ulighed, værdier, holdninger, fremtidsvisioner og patientoplevelser – højt hævet over kræftpakker, overenskomster og EPJ klik. Tak, fordi du flytter perspektivet væk fra penge og tid hen mod lyst, motivation og en humanistisk tilgang til et komplekst fag. Regionerne skal tilbage til truget og tale om lighed i sundhed – det kan du være med til at tvinge dem til.

Morten Sodemann, professor, læge og forfatter. Indvandrermedicinsk Klinik, OUH

Tak for dine inspirerende podcasts.

Kristine Sørensen. Global HealthLiteracy advisor

Podcasten Sundhedsvisioner er værd at lytte til, fordi der er mulighed for, at de, der bliver interviewet, kan reflektere over de gode spørgsmål, så lytteren bliver lidt klogere på det, der tales om.

Louise Isager Rabøl, Sundheds- og uddannelseschef for Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehus.

Podcasten Sundhedsvisioner er dygtigt lavet. Rigtig godt kommunikationshåndværk. Og interessant.

Christian Gabriel, business Consultant & Speech Analytics specialist, Axcess Nordic

Har lige hørt podcasten Sundhedsvisioner med Niels Würgler. Super god 🙂 Spændende arbejde som du har gang i.

Jeppe Ottosen, adm. dir. at U Shape ApS

Man kan sige ting på mange måder, men som afsender på en undervisningsvideo til en højt specialiseret faggruppe, har det været helt afgørende, at få sagt tingene på den rigtige måde. Sundhedskommunikation har taget ansvar for opgaven fra dag ét, og skal jeg sætte tre ord på Line Gades arbejde som manuskriptforfatter, så er det faglighed, grundighed og samarbejde.

Jakob Helt-Hansen, Ledelseskonsulent Cand.scient., ph.d. Bornholms Hospital Diagnostisk Enhed & Udviklingshospital

Jeg har fået en mega effekt ved at hyre Sundhedskommunikation. Jeg har både fået meget ud af det i forhold til mine interessenter, fået politisk bevågenhed og fået ekstra ’bottom up’ effekt fra borgerne.

Sundhedskommunikation har lært mig, at det fælles fodslag mellem interessenterne er vigtigt, og jeg har set, hvordan man skaber det.

Omtalen har desuden gjort, at jeg blev opfordret til at fortælle sundhedsministeren og statsministeren om mine erfaringer og dele mine betragtninger for, hvad der skal ændres politisk/juridisk, for at et projekt som mit kan fungere optimalt.

👉🏻 SHS teamet

Anne-Marie Bergstrøm Mølbæk, daglig leder af SHS-teamet

Line Gade er en dygtig og inspirerende samarbejdspartner. Hun forstår konteksten i sundhedsvæsenet og leverer professionel kommunikation med øje for både afsender og modtager. Samtidig byder hun ind med gode ideer og sparring.

👉🏻 REHPA

Anette Fly Haastrup Kommunikationskonsulent, REPHA

Når jeg taler med Line Gade, bliver jeg inspireret og motiveret. Line har en bred indsigt i sundhedsvæsenet og en evne til at se muligheder, som gør hende til en kompetent sparringspartner. Det mærkede jeg virkelig, da hun og jeg søsatte Hvidbog om multisygdom i marts 2017. Den synlighed som Multisygdom fik med Sundhedskommunikations hjælp, er den største, jeg har prøvet. Dér mærkede jeg den gennemslagskraft, som Line kan skabe.

Anne Frølich, overlæge, forskningsleder, ekstern lektor i multisygdom, innovation og telemedicin, Ph.d.

Mange tak for din store indsats vedrørende vores paneldebat “Læger i medierne”.
Helt fra starten af planlægningen af vores konference tog du styringen og ansvaret, du fik alle idéerne, og du førte dem professionelt ud i livet.

Arrangementet blev en stor succes takket være dig! Vi har udelukkende fået (meget) positive tilbagemeldinger. Tak!

Grith Lærkholm, formand for Yngre Pædiatere, reservelæge Hvidovre Hospital

Kære Line

Tak for rigtigt fint arrangement: Læger i medier. Du ledte det verdensklasse. Fin kant 😊

Peter Quortrup Geisling, læge og journalist, DR

Tak for velforberedt og professionel medietræning med nærvær og humor.

Mette Ebdrup, kommunikationschef, Lægeforeningen

Sundhedssektoren og sundhedsforskningen har et stort formidlingsproblem og podcasten Sundhedsvisioner rammer en ny og forfriskende tone i måden at formidle sundhed på.

Anna Pors Nielsen, læge, forsker, Københavns Universitet

Line Gades workshop fik hele gruppen af kolleger med. Gennem simple og effektive øvelser fik vi indsigt i, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere kolleger imellem og styrke vores samarbejde. Meget gavnligt.

Mikkel Linnemann Johansson, journalist, Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond

Mange tak for coaching i professionel brug af videokonferencer, herunder tips vedrørende påklædning, make up, lys, kamera mv. Det er nyttigt, at kende alle disse små fif, som gør VK mødet mere udbytterigt.

Anne Ehrenreich, Udenrigsministeriet og politiker, Hørsholm

Tusind tak for din fantastiske virtuelle skærmtræning. Jeg ville ønske, at jeg for længe siden havde kendt til dine enkle tips og tricks, der gør en verden til forskel, når man afholder i virtuelle møder, undervisning, optager video-blogs etc.

Betina Stage, HR chef

Har haft fornøjelsen af at få medietræning af Line Gade. God indføring i generelle regler for mediekontakt og personlig feedback på egen fremtoning. Bestemt brugbart.

Helene Westring Hvidman, formand for Lægeforeningen, Region Hovedstaden

På mindre end en time I selskab med Line Gade blev jeg klædt særdeles godt på til at kunne holde mere professionelle online møder. Jeg fik en masse fiduser til, hvordan jeg kunne opgradere mine kunders oplevelse af vores online-møder og derigennem få et mere naturligt forhold til min egen rolle, som online-vært.

Mette Reebirk, CEO/Founder, Reebirk Business