Gør som Johan! Spark din forskning ud over rampen 🎤


Tagged: , , ,
johanOlsenForsker

Medier hjælper dig på vej – lur dem af!

Forsningsformidling har aldrig været ‘hottere’, og der er gode muligheder for at få formidlet sine resultater i medierne. Et medie som Videnskab.dk har haft stor succes med at få forskning ud til den almindelige dansker. For at gøre forsknings-stoffet let tilgængeligt, bruger de sjove uforudsigelige formuleringer og har som tommelfingerregel at artiklerne skrives, så en 15 årig kan forstå det! Som forsker kan det virke som om de banaliserer stoffet, men se artiklerne nærmere efter og brug de greb, du synes kan passe til dig og din personlige stil.
I TV-genren kan man lade sig inspirere af deltagerne i Ph.d. Cup, forskningens talentshow, hvor forskere kæmper om at vinde dysten. Dem kan du også lure tips og triks fra. Du kan tilmelde dig 2018-udgaven allerede nu, og hvis du udvælges til at deltage i showet, får du hjælp og støtte fra en række formidlingseksperter.
På den internationale arena er TedTalks et overdådighedshorn af nyttig viden – men også et sted man med fordel kan se efter triks til at formidle svært tilgængeligt stof.

👉🏻Vil du hellere undervises af Sundhedskommunikation?

Hos Sundhedskommunikation kan du få tips og tricks til at blive set og hørt – når du står med dine forskningsresultater og er klar til at dele resultaterne med resten af verden.

SundhedsKommunikation gør meget, for at gøre undervisningen spændende og relevant. Derfor har vi fx interviewet Bente Klarlund om forskningsformidling. Hun er en blændende formidler og hvorfor ikke lære fra en af de bedste?

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.