Pressemeddelelse: Podcasten Sundhedsvisioner er i luften! ūüéß

F√• indsigter, du kan bruge til dit arbejde – helt gratis! Sundhedskommunikation er nedkommet med en ny baby ūüĎ∂ūüŹĽ

Sundhedsvisioner ‚Äď en podcast med fokus p√• fremtidens social- og sundhedsv√¶sen

Podcasten Sundhedsvisioner har til formål at indfange og videregive viden, der kan være med til at styrke og udvikle social- og sundhedsvæsenet.

Sundhedskommunikation.com lancerer i dag podcasten Sundhedsvisioner. Podcasten tager udgangspunkt i interviews med engagerede og initiativrige n√łglepersoner inden for social- og sundhedsv√¶senet og med det form√•l at skabe en platform, som er let tilg√¶ngelig og med en h√łj anvendelighed.

Som lytter får man et indblik i projekter og initiativer, som har brugerne i fokus. Man bliver præsenteret for erfaringer og arbejdsmetoder på tværs af sektorer, som kan være værdifulde i arbejdet med at udvikle og skabe et endnu stærkere social- og sundhedsvæsen.

‚ÄĚJeg oplever, at der er alt for mange erfaringer, der g√•r tabt. Ofte er det, fordi der er ikke tid til at unders√łge, om der allerede ligger erfaringer, som man kan bruge, n√•r man skal i gang med nye initiativer. Vi opn√•r mest, n√•r vi st√•r p√• skuldrene af hinanden,‚ÄĚ siger Line Gade, initiativtager og v√¶rt p√• podcasten.

Med tiltaget skabes en platform, som skal fremme vidensdelingen inden for social- og sundhedssektoren, s√• de forskellige faggrupper kan f√• gavn af de kompetencer og vidensgrundlag, som allerede findes. Netop vidensdeling p√• tv√¶rs af sektorer er en del af den nye strategi for digital sundhed, som sundhedsv√¶senet pr√¶senterede i januar 2018. En podcast som Sundhedsvisioner giver et bud p√• et formidlingsv√¶rkt√łj, som er relevant og som kan r√¶kke langt.

 Engagerede og passionerede mennesker fortæller

I podcasten m√łder lytteren personer, som g√•r forrest p√• vejen mod fremtidens social- og sundhedsv√¶sen ‚Äď personer, som har noget p√• hjertet. Du kan eksempelvis h√łre leder af Sundhedsteam, K√łbenhavn, gadel√¶gen Henrik Thiesen, fort√¶lle om hans arbejde p√• gaden blandt hjeml√łse, misbrugere og psykisk syge. Du kan h√łre direkt√łren for Medicoindustrien, Peter Huntley, fort√¶lle om visionerne for Life Science virksomheder i Danmark, og du kan h√łre centerdirekt√łr for Hjertecentret, Niels W√ľrgler Hansen, fort√¶lle om hans arbejde med v√¶rdibaseret ledelse p√• Hjerteafdelingen p√• Rigshospitalet. Du f√•r ogs√• lejlighed til at lytte til et interview med ansvarshavende chefredakt√łr for Dagens Medicin, Nicolai D√∂llner, om l√¶gers forhold til pressen og kommunikation og med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen om fremtidens sundhedsv√¶sen.

Line Gade som vært

Bag podcasten er Line Gade, som er stifter af Sundhedskommunikation.com, som er et kommunikationsbureau for sundhedsvæsenet og dets interessenter. Line har mere end 10 års erfaring med forandrings- kommunikations- og forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet.

‚ÄĚMed Sundhedsvisioner podcasten giver jeg lytteren en mulighed for at m√łde nogle seje mennesker, som √łnsker at videregive deres viden og erfaringer for at bidrage til et st√¶rkere, mere sammenh√¶ngende sundhedsv√¶sen. Det er top-frustrerende at s√• mange projekter og initiativer ikke l√¶rer af hinanden. Det er spild af ressourcer. Hvis ‚Äôden dybe tallerken‚Äô er opfundet i Holstebro, kan man lige s√• godt spise af den i Slagelse.‚ÄĚ

Podcasten udkommer hver torsdag. Abonn√©r via ikonerne til h√łjre, eller lyt her.

For yderligere information kontakt:

Line Gade, info@sundhedskommunikation.com, +45 26 28 70 65

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.