Du g√¶tter ikke, hvad du skal opleve fra august og frem ūüėé

Jeg br√¶nder for at hj√¶lpe social- og sundhedsv√¶snet med at blive bedre til at kommunikere og dele viden. Mit omdrejningspunkt er brugeren. Social-og sundhedsv√¶snet kan godt blive meget meget bedre til at m√łde brugeren som andet end “diagnoser p√• ben”. Det vil jeg gerne hj√¶lpe p√• vej. Det er vigtigt for mig at finde ind til mennesket bag fagligheden og bringe det personlige engagement frem i lyset. Det vi bringer frem i lyset er det som vokser, derfor laver jeg Sundhedsvisioner.

I efter√•ret skal du m√łde en ny r√¶kke sp√¶ndende ildsj√¶le i podcasten Sundhedsvisioner, der fort√¶ller hvad de br√¶nder for, og hvad der motiverer dem. Du f√•r indblik i deres dyrtk√łbte erfaringer, og……….

Læs hele nyhedsbrevet #sundkom

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.