#17 ūüéß #LytTilTorben Mogensen i Sundhedsvisioner


Sundhedsvisioners v√¶rt Line Gade har m√łdt den passionerede pensionist Torben Mogensen til en l√¶ngere samtale fra den nu forhenv√¶rende vicedirekt√łrs villa. M√łd ham i dagens podcast til en gavmild dosering af erfaringer og betragtninger, baseret p√• et langt arbejdsliv i det danske sundhedsv√¶sen. Torben Mogensen er slet ikke stoppet med at arbejde – han arbejder stadig, men nu mere lystbetonet – som en fri fugl ūü¶Ö

En passioneret engageret pensionist

Torben Mogensen har mange jern i ilden. Han er Formand for Dansk Selskab for Medicinsk Prioritering, formand for R√•det for L√¶gemiddeloverv√•gning, Professor i sygehusdrift ved Lanzhou University i Kina, mentor for start ups og unge kollegaer, sidder i bestyrelsen for Augusta Victoria Hospital som drives af Lutheransk Verdensforbund og s√• er han debatt√łr. Torben Mogensen debatterer b√•de som skribent, han gir den gas p√• de sociale medier, og s√• kan man h√łre ham i DR, hvor han er i panelet i programmet P4 debat om s√łndagen.

I september 2018 fik dagens g√¶st endda prisen ‘Foreign Expert Friendsship Award’ for sit arbejde i Kina, som han fik overrakt af vicepremierministeren. 50 eksperter fra hele verden var nomineret. Kun to fra Danmark. J√łrgen Mads Clausen fra Danfoss var den anden. Efterf√łlgende var der tale fra premierministeren og senere p√• aftenen, var der banket med pr√¶sidenten Xi i selskab med 1600 andre deltagere.

Torben Mogensen faar overrakt prisen Foreign Expert Friendsship Award
Torben Mogensen får overrakt prisen Foreign Expert Friendsship Award af den kinesiske regering.

Torben Mogensen er is√¶r stolt af sit arbejde med at f√• patientsikkerhed sat p√• dagsordenen og af sit arbejde med at indf√łre ‘fast track’. Alt sammen fordi han mener, han p√• den m√•de har v√¶ret med til at s√łrge for det bedste til patienterne. Det er nemlig det, som er hans holdepunkt. Hvordan kan vi g√łre det bedre – for patienterne?

Torben Mogensen mener, at teamsamarbejde er essentielt for at sundhedsv√¶snet skal lykkes bedre, at den patientansvarlige l√¶ge b√•de er vigtig for patienterne og for l√¶gernes arbejdsgl√¶de, og at AI kommer til at betyde en afg√łrende √¶ndring af den m√•de, l√¶gerne arbejder p√•.

Lyt til det hele på din yndlingsapp eller her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.