#17 🎧 #LytTilTorben Mogensen i Sundhedsvisioner


Tagged: , , ,


Sundhedsvisioners vĂŠrt Line Gade har mĂždt den passionerede pensionist Torben Mogensen til en lĂŠngere samtale fra den nu forhenvĂŠrende vicedirektĂžrs villa. MĂžd ham i dagens podcast til en gavmild dosering af erfaringer og betragtninger, baseret pĂ„ et langt arbejdsliv i det danske sundhedsvĂŠsen. Torben Mogensen er slet ikke stoppet med at arbejde – han arbejder stadig, men nu mere lystbetonet – som en fri fugl 🩅

En passioneret engageret pensionist

Torben Mogensen har mange jern i ilden. Han er Formand for Dansk Selskab for Medicinsk Prioritering, formand for RÄdet for LÊgemiddelovervÄgning, Professor i sygehusdrift ved Lanzhou University i Kina, mentor for start ups og unge kollegaer, sidder i bestyrelsen for Augusta Victoria Hospital som drives af Lutheransk Verdensforbund og sÄ er han debattÞr. Torben Mogensen debatterer bÄde som skribent, han gir den gas pÄ de sociale medier, og sÄ kan man hÞre ham i DR, hvor han er i panelet i programmet P4 debat om sÞndagen.

I september 2018 fik dagens gĂŠst endda prisen ‘Foreign Expert Friendsship Award’ for sit arbejde i Kina, som han fik overrakt af vicepremierministeren. 50 eksperter fra hele verden var nomineret. Kun to fra Danmark. JĂžrgen Mads Clausen fra Danfoss var den anden. EfterfĂžlgende var der tale fra premierministeren og senere pĂ„ aftenen, var der banket med prĂŠsidenten Xi i selskab med 1600 andre deltagere.

Torben Mogensen faar overrakt prisen Foreign Expert Friendsship Award
Torben Mogensen fÄr overrakt prisen Foreign Expert Friendsship Award af den kinesiske regering.

Torben Mogensen er isĂŠr stolt af sit arbejde med at fĂ„ patientsikkerhed sat pĂ„ dagsordenen og af sit arbejde med at indfĂžre ‘fast track’. Alt sammen fordi han mener, han pĂ„ den mĂ„de har vĂŠret med til at sĂžrge for det bedste til patienterne. Det er nemlig det, som er hans holdepunkt. Hvordan kan vi gĂžre det bedre – for patienterne?

Torben Mogensen mener, at teamsamarbejde er essentielt for at sundhedsvÊsnet skal lykkes bedre, at den patientansvarlige lÊge bÄde er vigtig for patienterne og for lÊgernes arbejdsglÊde, og at AI kommer til at betyde en afgÞrende Êndring af den mÄde, lÊgerne arbejder pÄ.

Lyt til det hele pÄ din yndlingsapp eller her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.