#LytTilRikke i Sundhedsvisioner torsdag den 29. november 🎧

Rikke Løvig Simonsen er formand for Pharmadanmark, der er fagforening for mennesker, der beskæftiger sig med medicin. Hun er gæst i næste episode af Sundhedsvisioner, som du kan lytte til den 29. november.

Mange patienter har en medicinliste, men de tager ikke medicinen, sådan som den er udskrevet. Medicinering er i høj grad også at seponere – altså stoppe medicineringen – og Rikke er stor fortaler for en mere individuel tilgang til medicinering, hvor patienten i højere grad ska være med til at beslutte, hvor meget, hvordan og hvilken medicin, de vil tage.

Rikke fortæller, hvordan hendes medlemmer bidrager til sundhedsvæsnet, for eksempel ved at være generalister og have fokus på patientens medicinering på tværs af specialerne. Rikke er også leder på Amager-Hvidovre hospital, hvor hun har været med til at starte det første apotek i Danmark, der ligger på selve hospitalet.

Sundhedskommunikation hjælper dig med effektive kommunikationsløsninger, hvad enten du og din organsiation har brug for medie og kommunikationstræning, PR, tilrettelæggelse af arrangementer eller har brug for et foredrag, eller en professionel indsigtsfuld moderator. Se mere her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.