#LytTilRikke i Sundhedsvisioner torsdag den 29. november ūüéß

Rikke L√łvig Simonsen er formand for Pharmadanmark, der er fagforening for mennesker, der besk√¶ftiger sig med medicin. Hun er g√¶st i n√¶ste episode af Sundhedsvisioner, som du kan lytte til den 29. november.

Mange patienter har en medicinliste, men de tager ikke medicinen, s√•dan som den er udskrevet. Medicinering er i h√łj grad ogs√• at seponere – alts√• stoppe medicineringen – og Rikke er stor fortaler for en mere individuel tilgang til medicinering, hvor patienten i h√łjere grad ska v√¶re med til at beslutte, hvor meget, hvordan og hvilken medicin, de vil tage.

Rikke fort√¶ller, hvordan hendes medlemmer bidrager til sundhedsv√¶snet, for eksempel ved at v√¶re generalister og have fokus p√• patientens medicinering p√• tv√¶rs af specialerne. Rikke er ogs√• leder p√• Amager-Hvidovre hospital, hvor hun har v√¶ret med til at starte det f√łrste apotek i Danmark, der ligger p√• selve hospitalet.

Sundhedskommunikation hj√¶lper dig med effektive kommunikationsl√łsninger, hvad enten du og din organsiation har brug for medie og kommunikationstr√¶ning, PR, tilrettel√¶ggelse af arrangementer eller har brug for et foredrag, eller en professionel indsigtsfuld moderator. Se mere her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.