At give og at få – og så i en juletid 🎁

At give og få er en del af julen. Men at give og få er også en del af det at have et netværk og i det hele taget nære venner. Jeg øver mig hver dag i at give uden at forvente at få noget igen. Det er noget, som jeg gerne vil have som en grundlæggende værdi for min tilstedeværelse i verden – i mit liv.

At række hånden ud og bede om hjælp er ikke nemt for mig. Jeg tror, at jeg i mange år har betragtet det at bede om hjælp som et svaghedstegn. Men i de seneste år har jeg øvet mig i at vende den overbevisning til det modsatte. For jeg kan ikke være god til alt. Og når man er iværksætter, er der mange ting, som man kan have brug for hjælp til. 

For nyligt bad jeg min veninde Mette Hegelund, der har mega god smag og er direktør i Raffinaderiet, om at vurdere noget markedsføringsmateriale, som jeg selv havde flikket sammen. Jeg bad om feedback. Og hvad fik jeg igen?

Jeg fik et nyt logo og en flot brochure, som jeg kan takke Raffinaderiet for. Hvor heldig er jeg ikke, at have sådan en veninde?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.