DET ER VILDT! ūüéßūüíÉ Snart er Sundhedsvisioner blevet lyttet 10.000 gange

Om ikke så længe runder jeg 10.000 downloads af Sundhedsvisioner. Jeg kender aldrig dagens lyttertal, de varierer meget. Så jeg ved ikke, hvornår jeg runder de 10.000 Рmen jeg håber, det bliver i denne uge.

Sundhedsvisioner s√łsatte jeg i april 2018. Den er branding for min virksomhed Sundhedskommunikation, men jeg s√łger i √łjeblikket partnere, der vil st√łtte √łkonomisk, s√• jeg kan forts√¶tte med at udkomme. Det er ressourcetungt at producere podcasten.

Se, hvad Sundhedskommunikation kan hjælpe dig med her.

Se mere om podcasten her.

Se anmeldelse af podcasten her

Du er ogs√• velkommen til at lytte med ūüéßūüėúDu finder alle episoder her eller via din podcast app.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.