Forandringskommunikation


Få konkrete redskaber til forandringskommunikation
Manglende fælles forståelse af  ‘Hvorfor’ og ‘Hvordan’ kan bremse din indsats. 
Få hjælp til at kommunikeret det, som er nødvendigt for, at dit forandringsprojekt bliver en succes. Vi giver dig konkrete kommunikationsværktøjer, der kan spille ind i den kliniske og praktiske hverdag – eksempelvis for frontlinjemedarbejderne.

Måske skal vi lave et nyhedsbrev, en film til infoskærmen eller en podcast. Få hjælp til at lægge en strategi og få den udført.

Få konkrete redskaber til forandringskommunikation

Manglende fælles forståelse af ‘Hvorfor’ og ‘Hvordan’ kan bremse din indsats. Hvis din vigtige indsats, der skal gøre sundhedsvæsenet bedre for patienter/borgere og pårørende, skal blive en succes, skal du prioritere kommunikationen internt og eksternt højt.

Eksternt

Undersøgelser har vist, at indsatser som brandes eksternt, i højere grad bliver en succes. Se mere om at få din indsats i medier.

Internt

Få hjælp til at kommunikere det, som er nødvendigt for, at dit forandringsprojekt bliver en succes.

  • Få konkrete kommunikationsværktøjer, der kan spille ind i den kliniske og praktiske hverdag.
  • Få hjælp til at lægge en strategi og få den udført.
  • Få lavet undersøgelser og kvalitative evalueringer.

👉🏻Se casen: Dialogpakke

👉🏻Se casen: En god henvisning

Man kan sige ting på mange måder, men som afsender på en undervisningsvideo til en højt specialiseret faggruppe, har det været helt afgørende, at få sagt tingene på den rigtige måde. Sundhedskommunikation har taget ansvar for opgaven fra dag ét, og skal jeg sætte tre ord på Line Gades arbejde som manuskriptforfatter, så er det faglighed, grundighed og samarbejde. Sundhedskommunikation har været ansvarlig for at udfærdige et manuskript til en faglig animeret undervisningsvideo, hvor afsender er læge og modtager er læge.

Filmen bruges nu som en del af den introduktion, som nyansatte læger får i Region Hovedstaden.

Jakob Helt-Hansen Ledelseskonsulent Cand.scient., ph.d. Bornholms Hospital Diagnostisk Enhed & Udviklingshospital