En god henvisning til billeddiagnostik: Ide og manuskript udviklet af SK


Tagged: , , , ,

Sundhedskommunikation har udviklet manuskript og idé til denne film, der formidler faglig viden mellem to lægegrupper. Formålet er at kommunikere, hvad en god henvisning til billeddiagnostik skal indeholde.

Radiologerne f√•r for mange henvisninger, som indeholder for mange og ofte irrelevante informationer, der kan g√łre det sv√¶rt at stille en korrekt og pr√¶cis diagnose. Med anbefalingerne i denne film, skal det blive klart, hvordan man kan lave den bedste henvising, s√• radiologen kan diagnosticere korrekt. Og dermed bidrage til at patienten f√•r den bedste behandling.

Blåstemplet forandringskommunikation

Det Sundhedsfaglige R√•d for #radiologi i Region Hovedstaden har sagt god for materialet til undervisningsbrug fx i introduktionen af nye l√¶ger p√• hospitalerne. Materialet best√•r af en film p√• 3¬Ĺ minut og en folder, der giver 9 tips til en god henvisning.

ūüĎČūüŹĽ¬†Gratis! Hent film og en tilh√łrende folder her

Kunden er Bornholms Udviklingshospital.¬†ūüĎČūüŹĽ¬†Og hvad siger kunden om Sundhedskommunikation?

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.