En god henvisning til billeddiagnostik: Ide og manuskript udviklet af SK

Sundhedskommunikation har udviklet manuskript og idé til denne film, der formidler faglig viden mellem to lægegrupper. Formålet er at kommunikere, hvad en god henvisning til billeddiagnostik skal indeholde.

Radiologerne f√•r for mange henvisninger, som indeholder for mange og ofte irrelevante informationer, der kan g√łre det sv√¶rt at stille en korrekt og pr√¶cis diagnose. Med anbefalingerne i denne film, skal det blive klart, hvordan man kan lave den bedste henvising, s√• radiologen kan diagnosticere korrekt. Og dermed bidrage til at patienten f√•r den bedste behandling.

ūüĎČūüŹĽ¬†Se et andet eksempel p√• forandringskommunikation: Dialogpakken

Blåstemplet forandringskommunikation

Det Sundhedsfaglige R√•d for #radiologi i Region Hovedstaden har sagt god for materialet til undervisningsbrug fx i introduktionen af nye l√¶ger p√• hospitalerne. Materialet best√•r af en film p√• 3¬Ĺ minut og en folder, der giver 9 tips til en god henvisning.

ūüĎČūüŹĽ¬†Gratis! Hent film og en tilh√łrende folder her

Kunden er Bornholms Udviklingshospital.¬†ūüĎČūüŹĽ¬†Og hvad siger kunden om Sundhedskommunikation?

Sundhedskommunikation hj√¶lper dig med effektive kommunikationsl√łsninger, hvad enten du og din organsiation har brug for medie og kommunikationstr√¶ning, PR, tilrettel√¶ggelse af arrangementer eller har brug for et foredrag, eller en professionel indsigtsfuld moderator. Se mere her

 

One thought on “En god henvisning til billeddiagnostik: Ide og manuskript udviklet af SK

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.