En god henvisning til billeddiagnostik: Ide og manuskript udviklet af SK

Sundhedskommunikation har udviklet manuskript og idé til denne film, der formidler faglig viden mellem to lægegrupper. Formålet er at kommunikere, hvad en god henvisning til billeddiagnostik skal indeholde.

Radiologerne får for mange henvisninger, som indeholder for mange og ofte irrelevante informationer, der kan gøre det svært at stille en korrekt og præcis diagnose. Med anbefalingerne i denne film, skal det blive klart, hvordan man kan lave den bedste henvising, så radiologen kan diagnosticere korrekt. Og dermed bidrage til at patienten får den bedste behandling.

👉🏻 Se et andet eksempel på forandringskommunikation: Dialogpakken

Blåstemplet forandringskommunikation

Det Sundhedsfaglige Råd for #radiologi i Region Hovedstaden har sagt god for materialet til undervisningsbrug fx i introduktionen af nye læger på hospitalerne. Materialet består af en film på 3½ minut og en folder, der giver 9 tips til en god henvisning.

👉🏻 Gratis! Hent film og en tilhørende folder her

Kunden er Bornholms Udviklingshospital. 👉🏻 Og hvad siger kunden om Sundhedskommunikation?

Sundhedskommunikation hjælper dig med effektive kommunikationsløsninger, hvad enten du og din organsiation har brug for medie og kommunikationstræning, PR, tilrettelæggelse af arrangementer eller har brug for et foredrag, eller en professionel indsigtsfuld moderator. Se mere her

 

One thought on “En god henvisning til billeddiagnostik: Ide og manuskript udviklet af SK

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.