Hej empatiske og autentiske sundhedsperson! Vil du interviewes til podcast?

Hvad gør du for at overleve som empatisk og autentisk sundhedsprofessionel i et sundhedsvæsen, hvor du kan opleve at arbejde i et system, hvor du kan føle dig som en dims på et samlebånd, en brik i et stort puslespil? Hvordan bevarer du din arbejdsglæde?

Teknologi, optimering, demografisk udvikling og danskeres levetid ændrer dagligt på fokus og arbejdsgange i sundhedsvæsenet. Så hvordan bevarer eller genopfinder man sin autenticitet? Fremtidens sundhedsvæsen vil efterspørge medarbejdere, der forstår at sætte patienten i centrum – til trods for færre ressourcer, systemer og ‘samlebåndssundhed’.

Er du selv en, eller har du ideer til personer, det ville være spændende at interviewe omkring emnet? Det kan være personer, der dagligt trodser systemer og går på arbejdet med personligheden forrest. Det kan være personen, der besidder lige det der ekstra gear, der gør en forskel. Det kan også være en person, som du synes er ekstraordinært utrolig over for patienterne. Du har sikkert også ideer, som ikke er nævnt her. Send mig dine forslag og ideer på line@sundhedskommunikation.com, eller ‘tag’ vedkommende herunder. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.