#Sundhedsvisioner er navnet på min kommende podcast!

Lige om lidt lanceres podcastserien #sundhedsvisioner.

Hvis du hører #sundhedsvisioner, vil du kunne høre interviews med mennesker fra social og sundhedsvæsenet, der har noget på hjerte, og som eksempelvis gør deres arbejde på nye, anderledes eller fremtidssynede måder. Det kan også bare være, at de har en rigtig god historie, lidt ud over de sædvanlige historier, vi hører i medierne. Måske er de fx super glade for deres arbejde som sundhedsprofessionel (dem skal vi da have nogle flere af) eller du kan møde en dansker, der har haft en oplevelse ud over det sædvanlige i sit møde med væsenerne. Jeg vil også gerne tale med folk fra medicoindustrien. Så jeg vil få verdener til at mødes, som har svært ved at nå hinanden i praksis 🙂

#sundhedsvisioner kommer især til at handle om det, som har betydning for brugerne af sundheds og social,-væsenet. Det er samme omdrejningspunkt som min virksomhed Sundhedskommunikation.com har.

Så stay tuned!#sundhedsvisioner #podcast #sundhedskommunikation #LineGade

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.