På torsdag kan du høre Anne Jung fortælle, hvordan hun har etableret de multisyges ambulatorium i Holbæk

I næste episode af Sundhedsvisioner, som udkommer på torsdag, skal du høre den organisatorisk ansvarlig læge Anne Jung fortælle om hendes arbejde med at etablere et ambulatorium for multisyge patienter på Holbæk Sygehus. Medicinsk Fælles Ambulatorium hedder det, og her har man samlet alle medicinske specialer under mottoet ”Alt under ét tag på én dag”. Nye patienter bliver udredt, og dem med flere langvarige sygdomme kommer til tjek for alle deres sygdomme på én og samme dag.

Du kan abbonnere på podcasten via ikonerne til højre. Så får du automatisk besked i din app, når der er nye episoder. Du kan også abonnere på nyhedsbrevet #sundkom, så får du også bonusinfo.

#BlivKlogereMedLine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.