#14: ūüéß Alle borgere i Danmark har ansvar for at hj√¶lpe med at forbedre sundhedsv√¶snet

Han har oplevet det, som alle for√¶ldre frygter. Hans yngste s√łn Hans d√łde af meningitis nyt√•rsdag 2017 p√• grund af en r√¶kke fejl fra sundhedsv√¶snets side. Det har ikke gjort ham bitter ‚Äď i stedet hj√¶lper han sundhedsv√¶snet med at forbedre sig. For at f√• en mening med sin s√łns d√łd, vier han nu al sin fritid til at hj√¶lpe sundhedsv√¶snet med at forbedre patientsikkerheden.

Podcasten er Sundhedskommunikations gave til dig ūüéĀ

Vi lever af, at l√łse opgaver fra dig

Se, hvad vi kan hjælpe  dig med

Ivar mener, at for at forbedre patientsikkerheden, skal der arbejdes grundigt med tillid i sundhedsv√¶senet. Og s√• mener han, at der b√łr v√¶re et uafh√¶ngigt patientsikkerhedsorgan, der kan arbejde med p√• samme m√•de som en havarikommission g√łr det, n√•r noget g√•r galt i flyvev√¶senet. Men mest af alt √łnsker han, at de fejl der f√łrte til hans s√łns d√łd, aldrig var sket.

ūüĎČūüŹĽSe mere om¬†foreningen Bek√¶mp Meningitis

ūü§ěūüŹĽSe Ivars hjemmeside

ūüó£Se mere om v√¶rt Line Gade

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.