#20 Sundhedsvisioner: Brugerinddragelse der virker

Line Gade har m√łdt Marlene W√ľrgler, der er chef for¬†Kompetencecenter for Patientoplevelser. og G√∂ran Henriks, der er chef for¬†Qulturum¬†til en samtale om brugerinddragelse i sundhedsv√¶snet. G√∂ran Henriks er fra Sverige, og de er meget l√¶ngere fremme p√• dette omr√•de end vi er i Danmark. Du kan h√łre om G√∂ran Henriks sp√¶ndende resultater, der har gjort en forskel for de mennesker, der har deltaget, og en stor forskel p√• bundlinjen ogs√• og s√• kan du f√• en status p√•, hvor vi er i Danmark.

St√łt Sundhedsvisioner

Hvis din organisation eller virksomhed √łnsker at st√łtte k√¶rligt op om Sundhedsvisioner, kan du/I blive n√¶vnt som supporter i podcasten og p√• de sociale medier, der er tilknyttet udgivelsen.¬†Se mere her

Du kan ogs√• st√łtte Sundhedsvisioner p√•¬†10er.dk¬†med et mindre bel√łb.

Sundhedskommunikation hj√¶lper dig med effektive kommunikationsl√łsninger, hvad enten du og din organsiation har brug for medie og kommunikationstr√¶ning, PR, tilrettel√¶ggelse af arrangementer eller har brug for et foredrag, eller en professionel indsigtsfuld moderator. Se mere her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.