#sundkom: 3. gode råd til at komme i medierne

Tre god råd til at komme ud over rampen:

1. Brug ‘krogen’.
Du kan ofte finde en historie i medier, som relaterer sig til det, du gerne vil formidle. Ring til journalisten og fortæl. Det vil mange blive glade for. Du kan også lave opslag på sociale medier, der relaterer sig til noget aktuelt og på den måde ‘hooke’ dig op på en historie, der får god eksponering.

2. Formidl din viden, så alle kan forstå det.
Selv om du måske tænker, at dine kollegaer så vil se ned på dig, hvis du er for ‘banal’ i din formidling, så gør det alligevel. Vi er så overloadede med informationer, at et simpelt budskab, som meget gerne er illustreret, er at foretrække.

3. Opret din egen kanal
Du kan oprette din egen kanal på eksempelvis Youtube, lave et nyhedsbrev eller lave en podcast. Du behøver ikke vente på, at en avis vil bringe din nyhed.

Tak for velforberedt og professionel medietræning med nærvær og humor

Mette Ebdrup, kommunikationschef, Lægeforeningen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.