#22: Det medmenneskelige m√łde

ūüĎČūüŹĽSe hvad Sundhedskommunikation kan hj√¶lpe dig med

Line Gade har interviewet formanden for Danske Patienter, Camilla Hersom, til denne episode af Sundhedsvisioner.

Mange patienter savner at blive m√łdt som menneske og ikke som en diagnose p√• ben. Camilla Hersom tror ikke p√• et quick fix men mener, at vi skal til at t√¶nke p√• en helt anden m√•de, hvis patienternes √łnske skal efterkommes.

Der er holdes mange sk√•ltaler, der g√•r p√• et stort √łnsker om at arbejde med patientinddragelse. Det kan virke komplekst at komme i gang. Men helt simpelt kan det handle om at tune ind p√• den, man sidder overfor.

Line Gade laver denne podcast, fordi hun savnede at h√łre konstruktive og vision√¶re tanker om vores social ogsundhedsv√¶sen.

Jeg tror p√•, at det vi n√¶rer vokser, Derfor er det vigtigt at f√• sat spot p√• visioner, engagement, ideer og konstruktive tanker. For s√•dan kan vi komme ud af det spor, der k√łrer den rigtige vej.

Line Gade

Ly til andre episoder af podcasten Sundhedsvisioner

Se mere om vært og foredrag

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.