Mit WHY: Mere menneske og mindre system – hvad er dit?

Hvad vil DU gerne opnå? Hvad er dit ‘reason for being’? Hvad motiverer dig? Hvad er dit store WHY? 
 

Med min virksomhed og podcast ønsker jeg at synliggøre og anerkende de mennesker, der går forrest ad nye og bedre veje til et velfungerende social- og sundhedsvæsen. Jeg vil gøre væsnerne mere menneskelige og hjælpe til at mennesker, der har brug for hjælp, føler sig mere set, hørt og mødt.

Når jeg kommunikere, hvordan det er muligt at skabe mere menneskelige og tilgængelige væsener, som kommunikerer og arbejder med brugeren i centrum, og som deler viden med hinanden, viser jeg vejen til andre interesserede.

Jeg hjælper meget gerne dig med at finde ind til dine kerneværdier, eller med at bringe det, du allerede gør, mere frem i lyset.

 
 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.