Podcasten Sundhedsvisioner nr. 35: Mere menneske og mindre system

Interview med Anne Hertz, vicedirektør, Region Hovedstadens psykiatri.

Mere menneske og mindre system er Anne Hertz motto. Hun er gæst i dagens nye episode af Sundhedsvisioner.

Værdighed for både ansatte og patienter er centralt for vicedirektøren i Region Hovedstadens psykiatri, der gerne kaster lidt tryllestøv ud over det offentlige sundhedsvæsen, som hun har en stor passion for. Brugerinddragelse, recovery, kliniknær ledelse og håb er hendes metoder til at skabe forandringer. Forebyggelse af tvang har været et af hendes større forandringsprojekter, som har skabt flotte resultater. Mød lederen, der indtil nu har været 23. år i sundhedsvæsenet og som elsker væsenets kompleksitet.

fbt

Det siger lytterne om Sundhedsvisioner

Med podcasten Sundhedsvisioner udfylder du en stor blind plet i sundhedsdebatten med samtaler om ulighed, værdier, holdninger, fremtidsvisioner og patientoplevelser – højt hævet over kræftpakker, overenskomster og EPJ klik. Tak, fordi du flytter perspektivet væk fra penge og tid hen mod lyst, motivation og en humanistisk tilgang til et komplekst fag. Regionerne skal tilbage til truget og tale om lighed i sundhed – det kan du være med til at tvinge dem til.

Morten Sodemann, professor, læge og forfatter. Indvandrermedicinsk Klinik, OUH

👉🏻 Se flere udtalelser om Sundhedsvisioner

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.