Podcastgæst når resultater: Nu får meningitispatienter hurtigere behandling

Ivar var gæst i min podcast for over et år siden. Han fortalte da både historien om hans søn Hans meningsløse død, men også om, hvordan han nu brugte sin tid på at hjælpe sundhedsvæsenet med at øge kvaliteten. Især på meningitisområdet. I dag kunne medier fortælle, hvordan der nu er forbedret på området.

Læs artiklen på DR

Efter tre tragiske dødsfald: Nu får meningitispatienter hurtigere behandling

Dengang var Ivar allerede i gang med at hjælpe sundhedsvæsenet med at nå nye og højere kvalitetsmål. Selv om jeg bestræber mig på, at min podcast sundhedsvisioner ikke er aktuel, så dens indhold kan lyttes længe, så sker der heldigvis udvikling. Nu er der nået en milepæl for hans arbejde. 🔝 Lyt til mit interview med Ivar her, hvor han fortæller, hvordan han mistede sin søn, og hvad han gør for at hjælpe.

Støt podcasten

Jeg producerer og udgiver podcasten for egen regning. Du kan støtte mit arbejde ved at anbefale podcasten til andre. Abonnér gerne på Sundhedsvisioner og bedøm den også meget gerne i dit appstore. Det betyder meget.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.