Ny podcast! Hvordan bliver danskerne sundere?

Husk, at du kan finde podcasten Sundhedsvisioner hos din foretrukne podcast udbyder.

Find eventuelt frem til en via ikonerne her på hjemmesiden. Se også mere om podcasten her

Sundhed for folket – eller folkesundhed, er det som dette afsnit handler om. Lige nu vokser kløften mellem dem, der lever godt og længe, og dem, der lever kort og ringe – Det skal vi se at få sat en stopper for.

Alt for mange danskere lever for usundt. Vi lever godt nok gennemsnitligt længere, men mange af os lever usundt, og derfor får vi kroniske sygdomme, som både belaster vores livskvalitet og vores samfunds økonomiske ressourcer.

Har du brug for hjælp til presse, tekster, public affair, moderator m.m.? 

Men hvordan får vi vendt den udvikling? Det er det, som vi ser nærmere på i dette afsnit.

Line Gade modererer en debat mellem Karin Friis Bach, som er formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner, Morten Grønbæk, som er formand for Vidensråd for forebyggelse og også direktør ved Statens Institut for Folkesundhed og Lene Bruun, som er formand for Sund By Netværket, og som er med på en virtuel linje fra Billund. 

Line Gade er vært og tilrettelægger samt optager podcasten og lydtekniker Lærke Sødring Nielsen  redigerer og gør klar til dine ører.

Find mere om forslag til folkesundhedslov på regionernes hjemmeside

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.