Ny podcast: #47 Fra offentlig leder til topjob i det private. Interview med Anne Mette Fugleholm, direktør ved Diakonissestiftelsen

Anne Mette Fugleholm har været administrerende direktør for det private sundhedstilbud Diakonissestiftelsen siden 2012. Før da var hun topleder i både den offentlige hospitalssektor og i Københavns Kommune. Hun er uddannet læge. Hun har været drivkraften bag en stor turn-around af Diakonissestiftelsen, som har gjort Diakonissestiftelsen til en af Danmarks største og mest solide private leverandører af ydelser vedr. sundhed, ældrepleje, psykiatri, børn og uddannelse.

Skiftet fra at være offentlig leder til et topjob i et privat sundhedstilbud har udviklet og udfordret hende. Anne Mette Fugleholm har flyttet sig fra fra at være en perfektionistisk, bedrevidende leder til at være en lyttende og nysgerrig leder, som forsøger at inddrage medarbejdernes input i beslutninger. Hun refererer til begreber som Pippi- og Nomadeledelse, når hun beskriver sin ledelsesstil.   

Se teaser på Youtube

Anne Mette Fugleholm har opsagt sin stilling på Diakonissestiftelsen og fratræder den 30. juni 2021. Derefter vil hun fortsætte med at arbejde med forretningsudvikling, blandt andet ved bestyrelsesarbejde.

Line Gade er vært og tilrettelægger og Lærke Sødring Nielsen har redigeret.

Se ydelser

Sundhedskommunikation udgiver denne podcastserie, fordi interessen for sundhedsvæsenet er dyb og ægte og som branding for firmaet. Du støtter podcasten ved at købe ydelser fra Sundhedskommunikation.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.