Folkemødet er lige om hjørnet

Hvis du planlægger at deltage som organisation eller virksomhed, så håber jeg, du allerede nu er i gang med at forberede din deltagelse.

For lige pludselig er det der – Folkemødet.

Jeg har deltaget siden Folkemøde 2, hvor Bornholm blev løbet over ende af 40.000 uventede gæster. Det var ikke til at få en taxa eller noget at spise. Det har heldigvis ændret sig.

For mig er Folkemødet overordnet et sted, hvor jeg glædes over de mange engagerede mennesker, vi har i Danmark. Det er det, som jeg altid tager med hjem derfra.

Det er hårdt arbejde at forberede og deltage i Folkemødet, men også sjovt og givende

Line Gade

Mange års erfaring med at tilrettelægge deltagelse

Så hvad er det man skal forberede? Der er debatterne, standen, program og vagtplan, overnatning og transport, events, hvem man skal spise middag med, holde møde med o.s.v. o.s.v. Faktisk rigtig meget arbejde, både med indhold, logistik, relationsarbejde og branding. Alt sammen spændende arbejde, men også tidskrævende.

Hvis du er ved at køre sur i dine forberedelser, er du velkommen til at tage fat i mig. Jeg kan hjælpe dig med det meste. Ordstyrer, drejebog, fifs og gode råd, udvikling, gæsteforslag, mødeforslag m.m.

Du ringer bare direkte: 26 28 70 65.

I år er jeg der også, og jeg har allerede et sted at bo tæt på Allinge.
En af de mange oaser, hvor man kan hygge sig og hvile ører og ben ved Folkemødet
sundhedskommunikation.com

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.