Elsker sgu det Folkemøde

Et fantastisk Folkemøde er overstået. Jeg, Line Gade, havde æren af at være ordstyrer/moderator på flere debatter ved Folkemødet. En af dem var med titlen Hallo, er der en sygeplejerske?, som var arrangeret af DSR.

Som du kan se herunder, så var der i den grad en sygeplejerske til stede. Men der er desværre for få i vores sundhedsvæsen, og det er ret kritisk, da den demografiske udvikling vil betyde, at der bliver behov for endnu flere fremover. 5000 sygeplejerskestillinger står aktuelt ubesatte i Danmark.

Har vi en sygeplejerske? Line Gade er ordstyrer på paneldebat om mangel på sygeplejersker ved Folkemødet på Bornholm.

Du kan læse et blogindlæg med samme titel fra Grete Christensen her og se et Facebookopslag her

Samfundsengagement

Det var som sædvanligt dejligt at opleve, hvor mange danskere der faktisk er interesseret i vores velfærdsstat. Hver gang jeg oplever det, får jeg en stærk tro på, at det nok skal gå, selvom vi er ramt af krig i Europa, netop har oplevet en pandemi og klodens tilstand trænger til hånd.

En anden debat på Folkemødet, jeg var moderator/ordstyrer på, var Få succes med løsninger til fremtidens sundhedsvæsen. Samt Hvordan skaber vi et bæredygtigt sundhedsvæsen. Begge debatter var arrangeret af Forskningsenheden i staben på Køge Hospital, og var tilrettelagt sådan, at der var god tid til dialog med publikum. Dejligt.

Allerede i gang med Folkemøde 23

Folkemødet er virkelig en stor fornøjelse, og jeg har allerede sørget for at få et sted at bo til næste år. Man skal være ude i god tid for at få noget tæt på Allinge, som jeg foretrækker.

Jeg har været med til folkemødet siden 2009 og har set, hvordan mødet har udviklet sig.

Det gør, at jeg på mange planer kan hjælpe dig med at deltage. Både når det gælder det praktiske, det planlægningsmæssige, det indholdsmæssige og afviklingen.

Kontakt mig her

Jeg håber, vi ses til Folkemødet 2023! #FM23

Camilla Kann Fjeldsøe, Gallup Kantar, og Line Gade, Sundhedskommunikation, til Folkemøde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.