Nyhedsbrev: Du gør en stor forskel – tak

Du gør en stor forskel

Måske har du vinterferie lige nu, eller der er stille på kontoret, og måske benytter du lejligheden til at lytte til en af de 37 episoder, jeg nu har produceret.

Podcasten er nu downloadet 20.000 gange – tak for din interesse.

Jeg håber, du er tilfreds med det, du lytter til. Jeg forsøger at gøre mig umage hver gang, jeg laver en ny episode til dig.

Jeg bruger ca. 3 – 5 dage på at lave en podcast færdig. Og jeg gør det, fordi jeg kan lide det, og fordi jeg gerne vil inspirere mine lyttere (dig) til at tænke positivt og blive motiveret til at fortsætte med at udvikle og forbedre vores social- og sundhedsvæsen. Der ud over brander jeg min virksomhed Sundhedskommunikation og mig selv via podcasten.

Det er altså min virksomhed, som betaler. Det kunne jeg i princippet fortsætte med, og det giver da også en øget omsætning i min virksomhed. 

Men. Havde jeg deltaget i LØVERNES HULE, havde jeg dog helt afgjort ikke fået en investor. Podcasten har pt en forretningsmodel, det er uholdbar i længden.

Derfor kan du gøre en stor forskel ved at støtte mit arbejde. Det kan du gøre på flere måder. Du kan:

1. Købe mig som journalist, konsulent, foredragsholder, vært eller coach
2. Blive temasponsor for Sundhedsvisioner
3. Dele podcasten med dit netværk, så så mange som muligt lytter og dermed får lejlighed til at kende min virksomhed Sundhedskommunikation.

Her kan du se mere om at støtte udgivelsen af Sundhedsvisioner.

God mandag og tak på forhånd.

🙌🏻

Venlig hilsen

Line

Læs dagens nyhedsbrev her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.